Війна

Трагічна втрата: загинув воїн із Сновської громади

Сновщина знову отримала гірку звістку. 30 березня в районі села Побєда Мар’їнської міської громади Покровського району Донецької області загинув наш земляк – солдат Микола Омеляненко із с. Великий Щимель.

Про це повідомляє Сновська міська рада.

Народився Микола 9 липня 1979 року в селі Великий Щимель, де закінчив 9 класів середньої школи. У 1997 році закінчив середнє професійно-технічне училище №7 м.Щорс, отримавши професію «тракторист – машиніст». З 1997 по 1999 року був призваний на строкову військову службу до військової частини А0525 на посаду водія.

Після служби в армії працював водієм в ВСП «Київська дирекція» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та  експлуатації будівель і споруд» АТ «Українська залізниця».

Вже в перший же день повномасштабного вторгнення Микола Омеляненко, не вагаючись, став на захист Батьківщини від лютого ворога і був призваний на військову службу по мобілізації  до військової частини А7333. У 2023 році отримав статус учасника бойових дій.

Відданий військовій присязі, виявивши стійкість і мужність, 30.03.2024 року Микола Омеляненко загинув під час виконання службових обов’язків, в районі села Побєда  Мар’їнської  міської громади Покровського району Донецької області.

У загиблого залишились дружина, двоє неповнолітніх дітей та батьки.

Ще статті по темі

Back to top button