Війна

Трагічна втрата: загинув воїн із Сновської громади

Сновщина знову у скорботі за загиблим захисником України. Навіки повертається додому мужній воїн з с. Суничне Сновської громади солдат Максим Конон.

Про це повідомляє Сновська міська рада.

Народився Максим 17 грудня 2004 року в селі Суничне. З 2011 року по 2020 навчався у Великощимельському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітній навчальний заклад» де закінчив 9 класів.

З 2020 року по 2023 рік навчався в Сновському вищому професійному училищі лісового господарства і здобув професію штукатур, лицювальник- плиточник, маляр.

Не зважаючи на свій юний вік, Макисм твердо вирішив захищати Україну від російських агресорів і 28 листопада 2023 року був призваний 2-им відділом Корюківського РТЦК та СП на військову службу за контрактом до військової частини А7333.

Служив на посаді кулеметника 2-го стрілецького відділення.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок,  солдат Конон Максим загинув у бою за Україну, її свободу і незалежність 11 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі села Побєда Мар’їнської громади Покровського району Донецької області.

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button