Війна

У бою загинув Захисник із Чернігівщини

Помстимося за кожного, хто поліг за Україну! На Чернігівщині попрощалися із земляком, який мужньо поліг у бою за вільне майбутнє українського народу! Про це повідомляють у Чернігівському обласному ТЦК і СП.

Солдат Кисіль Роман Анатолійович народився 11 серпня 1990 року в Куликівці. У 2007 закінчив місцеву загальноосвітню школу, потім навчався в Чернігівському професійному ліцеї залізничного транспорту, після нього – у технікумі в місті Остер.

Товариський, веселий, дисциплінований і закоханий у світ молодий чоловік із неймовірно добрими очима та відкритою душею – таким згадують Захисника його рідні та близькі.

Із першого дня повномасштабної війни Роман самостійно прибув до місцевого територіального центру комплектування та соціальної підтримки й став на захист Батьківщини. Службу ніс у складі одного з підрозділів військової частини А1378 на посаді кулеметника та разом із побратимами віддано боронив Україну від загарбників, гідно захищаючи її суверенітет, територіальну цілісність та недоторканність.

На жаль, 22 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Кисіль Роман загинув, до останнього залишившись вірним військовій присязі та рідній Батьківщині.
Попрощалися з воїном у смт Куликівка, поховавши його на місцевому кладовищі.

Не забудемо Героїв! Не пробачимо ворогам!
Долучайся до оборонців України, аби помститися за полеглих земляків та зберегти памʼять про них у серцях вільних та незалежних українців!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button