Війна

У громаді на Чернігівщині провели в останню путь Героя

5 березня Бахмацька громада знову схилила голови у глибокій скорботі та провела у вічність Воїна – бахмачанина Євгенія Анатолійовича Гвоздєва.

Нестримний плач матері краяв серце всім, хто прийшов віддати шану загиблому в російсько-українській війні Захисникові. Про це повідомляють на сторінці Бахмацької міськради у фейсбуці.
Євгеній Гвоздєв народився 19 березня 1979 року. Закінчив Бахмацьку середню школу №1. Пройшов строкову службу в ЗСУ. Тривалий час працював на будівництві в Києві та інших містах.

Мобілізований до лав ЗСУ 20 квітня 2022 року. Захищав Україну на посаді сержанта, командира бойової машини, командира відділення механізованого батальйону військової частини А7014 (66-та окрема механізована бригада).

Товариський, мудрий і розсудливий, людина щирої душі та воїн із великим серцем, Євгеній Гвоздєв тривалий час вважався зниклим безвісти. Чекали та вірили до останнього, однак після процедури ідентифікації було встановлено, що він загинув 23 липня 2023 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Невське Сватівського району Луганської області від смертельних поранень унаслідок артилерійських обстрілів.

«Висловлюємо глибокі та щирі співчуття з приводу тяжкої втрати рідним, близьким, друзям та побратимам Героя, хоча жодними словами не втамувати горя…

Занадто дорогою ціною — власними життями — платять захисники за спокійний сон кожного з нас, залишаючи по собі пекучий біль втрати та найсвітліший спомин.
Вічна пам’ять і слава українському Воїну! Хай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій його душі», – йдеться в повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button