Війна

У Новгороді-Сіверському відкрили меморіальну дошку на честь загиблого захисника

У Новгороді-Сіверському встановили меморіальну дошку на честь загиблого захисника та депутата міської ради Олександра Михайловича Коваленка.

Про це повідомляє міська територіальна громада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Багато захисників поранені, є вбиті»: військовим із Чернігівщини потрібні антидроновий РЕБ і прилад нічного бачення

Народився Олександр у селі Будище Новгород-Сіверського району 17 квітня 1979 року. Закінчивши місцеву школу, він вступив до Білоцерківського національного аграрного університету. Працював лікарем ветеринарної медицини у відділенні державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду. Пізніше став головним спеціалістом відділу прикордонного інспекційного контролю.

У травні 2022 року вступив до Збройних сил України та боровся проти російського агресора. 28 квітня 2023 року молодший лейтенант Олександр Коваленко загинув, захищаючи українську землю від рашистських нападників. Він був чесним, порядним, відповідальним, його загибель — велика втрата для всієї громади. Олександра Михайловича поховали 4 травня 2023 року в селі Дігтярівка.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button