Війна

У Прилуках дівчина на вулиці збирає кошти на авто для батька-військового

Прилучанка Яна Бугайова протягом липня на вулиці збирає кошти на авто для батальйону, в якому служить її батько. Про це пише Gorod.cn із посиланням на ТК «ТІМ».

Має при собі контейнер для збору купюр та прапор України. В місто для збору коштів йде кілька разів на тиждень, за будь-якої погоди.

«Перший раз було трошки лячно. Але це потрібно, це допоможе. Менше тисячі не було жодного разу. Зазвичай 1.5-3 тис. гривень за день збираю,» — розповіла дівчина.

Збирати кошти у людних місцях Яні запропонувала старша сестра.

Зустріти дівчину можна в центрі міста. Вона і настрій подарує і розмову підтримає. А ще розкаже про свого тата, на якого дуже схожа. Чоловік стоїть на захисті нашого спокою з 2018-го року. Зараз знаходиться в «червоній зоні». Йому 55, любить з дочками ходити на рибалку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти на Чернігівщині збирають гроші на підтримку ЗСУ

При згадці про найріднішу людину у Яни на очі накочуються сльози.

На сьогодні дівчині вдалося зібрати майже 60 тисяч гривень. За що дякує кожному прилучанину. Однак, до цілі ще далеко, потрібно зібрати в 3.5 рази більше.

Але Яна не перестає вірити в результат. Вона знає, що збере необхідну суму на купівлю автівки для батальйону в якому служить її батько.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button