Суспільство

Діти на Чернігівщині збирають гроші на підтримку ЗСУ

Війна, яку розв’язала проти нашої держави росія, згуртувала українців. Тож нашим військовим прагнуть допомагати всі, навіть діти.

За справу взялися і 12 хлопців-сусідів зі Сновська, які живуть на одній вулиці. Найменшому з них – 7 років, а найстаршому – 13.

За словами матері одного з хлопців Ірини Савинської, діти дуже хвилюються за майбутнє нашої держави та беруть приклад із дорослих. То й самі вирішили не сидіти склавши руки.

«Близько двох місяців тому хлопці облаштували свій «блокпост». Притягли чимало автомобільних шин, викопали «окоп» і встановили український прапор. Отак копіюють дорослих. Вони зупиняють водіїв, промовляють патріотичні гасла: «Слава Україні!» та інші. І розповідають, що збирають гроші на ЗСУ, що навіть однією гривнею можна допомогти нашій армії», – у коментарі для ЧЕline зазначила Ірина Савинська.

Діти долучаються до збору коштів щоразу на різні потреби. Якось був заклик, що нашим бійцям потрібні засоби від комарів. То сновські хлопчаки збирали гроші на спреї від комах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ічні знімають і дивляться кіно та збирають гроші для ЗСУ

«Далі я прочитала, що відбувається збір коштів на тепловізор. До речі, мій чоловік також збирав кошти на тепловізор. І діти теж долучилися. Ось нещодавно на цю потребу діти назбирали близько 800 гривень, а вчора зібрали близько 500 гривень на квадрокоптер», – повідомила пані Ірина.

Зібрані гроші хлопці передають волонтерам, які й купують для ЗСУ потрібні речі.

На досягнутому хлопці збиратися не зупиняються і надалі збиратимуть кошти на потреби наших бійців. Бо наша Перемога – спільна справа всіх українців.

294876182_428876649170714_6051986595203649746_n

Ірина Осташко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button