Війна

Загинули за свободу та незалежність: Чернігівщина втратила двох Героїв

Сьогодні Чернігівщина в останню путь провела двох земляків, які загинули у бою за свободу та незалежність України.

Молодший сержант Просяник Віктор Михайлович народився 12 січня 1975 року у місті Борзна. Після 8-го класу він переїхав до Бердичева, де проживав аж до повномасштабного ворожого вторгнення. Після подій 24-го лютого Віктор долучився до оборонців України, потрапивши до складу 30-ї окремої механізованої бригади. Тут він разом з побратимами давав гідну відсіч загарбнику, до останнього борючись за свободу та незалежність Батьківщини.

На жаль, 13 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Курдюмівка на Донеччині Просяник Віктор загинув…

Сьогодні друзі та рідні востаннє попрощалися з ним, вшанувавши світлу пам’ять воїна-земляка та поховавши його на місцевому кладовищі Малої Батьківщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог обстріляв Городнянську громаду

Молодший сержант Варуха Василь Миколайович народився 16 вересня 1964 року на Ніжинщині. Закінчив загальноосвітню школу у селі Шатура, службу проходив у 163-му батальйоні територіальної оборони у місті Ніжин, був учасником бойових дій.

На жаль, 16 жовтня 2022 року життя Варухи Василя обірвалося… Сьогодні рідні та близькі провели його в останню путь, вшанувавши світлу пам’ять земляка та поховавши його на Савському кладовищі міста Ніжин.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button