Війна

Звання «Герой України»: рідні загиблого військового з Чернігівщини просять підтримати петицію

На сайті офіційного інтернет-представництва Президента України в розділі електронних петицій зареєстрували звернення про надання звання Героя України (посмертно) молодшому сержанту, колишньому механіку-водію 2-го відділення морської піхоти 2-го взводу морської піхоти 1-ї роти морської піхоти військової частини А1275 Женилу Максиму В’ячеславовичу (18.01.1980 р.н.).

Наразі петиція отримала 22870 голоси з 25 тисяч необхідних для розгляду. Підписати звернення можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звання «Герой України»: рідні загиблого військового з Чернігівщини просять підтримати петицію

«Шановний Пане Президенте! Прошу Вас присвоїти звання Героя України (посмертно) моєму коханому чоловікові, любячому батькові, хороброму захиснику нашої України, світлій та гідній людині, молодшого сержанта, колишнього механіка-водія 2 відділення морської піхоти 2 взводу морської піхоти 1 роти морської піхоти військової частини А1275, Женило Максиму В’ячеславовичу (18.01.1980 р.н.).

Який захищав незалежність, суверенітет,і територіальну цілісність України. Вірний військовий присязі виявивши стійкість та мужність захисник загинув 08 серпня 2023р. під час виконання бойового завдання при штурмі населеного пункта Урожайне, Волноваський район, Донецька область.

Отримав травми не сумісні з життям, внаслідок військових дій від вибухів та осколків. Вічна пам’ять і шана всім полеглих героям за наше майбутнє.

Женило Максим мужньо та ціною свого життя виконав свій обов’язок свідомого громадянина України.

Справжній побратим! До останнього подиху вірив у Перемогу ! Будував плани на життя ,мріяв подорожувати Україною . Своє золоте серце, патріотизм, щирість та справедливість, частинку себе Максим залишив у своєму синові який пишається своїм батьком. Він усе життя був і є Героєм, але ми з сином мріємо про те щоб замість чорної стрічки на світлині нашого тата, висів орден Героя України (посмертно)! Герої не вмирають! Слава Україні! Героям слава», — йдеться у петиції.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button