Новини

Як створити сайт інтернет-магазину

Наразі електронна комерція розвивається доволі швидкими темпами, набираючи все більшої популярності серед споживачів та власників бізнесу. Одним із основних інструментів, що дозволяють просувати товари та бренди в онлайн-просторі, є інтернет-магазин. При правильному створенні функціонального сайту магазин цілком здатний вивести компанію на новий рівень своєї діяльності. Тому розробка сайту інтернет магазину популярна і затребувана послуга.

Яких цілей здатний досягти цей ресурс

Грамотно створений торговий онлайн-майданчик дозволяє вирішити цілий комплекс завдань, що призводять до підвищення ефективності бізнесу:

  • здійснення продажів та прийом заявок у режимі онлайн;
  • залучення нових клієнтів і збільшення лояльності серед наявних;
  • розширення географії продаж;
  • залучення нових каналів збуту;
  • підвищення пізнаваності власного бренду.

Онлайн вітрина дозволяє клієнтам побачити більше товару та оцінити весь асортимент пропонованої продукції, швидко вибрати свій розмір, колір або дізнатися більш докладну інформацію про товар. Магазин працює у будь-який час, що зручно і для власника, і для покупців.Він більш комфортний у плані сервісу, а отже, і більш конкурентоспроможний. При цьому немає потреби оплачувати оренду приміщення, комунальні послуги та виплачувати заробітну плату цілому штату співробітників.

Замовити створення інтернет-магазину можна у будь-якій веб-студії «під ключ». Зокрема, такі послуги пропонує український сервіс Shop Express. Ви можете залишити заявку на сайті, надіслати замовлення поштою або замовити по телефону. Менеджери зв’яжуться з вами для уточнення деталей та початку реалізації проєкту. Будується цей процес із кількох основних етапів.

Етапи створення веб-проєкту сайту

Фахівці компанії детально вивчають специфіку діяльності замовника, сайти конкурентів. Все це дозволяє виробити та інтегрувати в проєкт лише працюючі інструменти. Розробляється тільки унікальний дизайн сайту, який вигідно виділить платформу на тлі конкурентів та приверне увагу користувачів. Також можлива робота із шаблонами. Потім розробляється функціонал, до якого входять такі опції:

image1

  1. Особистий кабінет. У ньому зберігаються дані про користувача та історія його замовлень. Прискорює процес повторного придбання.
  2. Пошук товару. Невід’ємний елемент будь-якого віртуального магазину. З допомогою пошуку покупці зможуть знайти необхідний товар, задавши фільтри та параметри для сортування.
  3. Кошик та замовлення. Важливі елементи віртуального магазину, за допомогою яких покупець купує товар. Особлива увага приділяється безперебійній та автоматичній роботі даного функціоналу.
  4. Повідомлення про замовлення. Опція реалізується з допомогою SMS та email-розсилок.
  5. Управління замовленнями. Для керування замовленнями на сайт також додається спеціальний функціонал.
  6. Оплата. Додавання різних систем оплати спростить для користувачів процес купівлі товарів та підвищить їхню лояльність.
  7. Доставка. З допомогою даного модуля можна суттєво розширити географію продажів та підвищити рівень доходу.

Для інтернет-магазину важлива постійна синхронізація з каталогами товарів, щоб надавати відвідувачам актуальну інформацію про наявність товарів, їх вартість, акції та знижки. Тому потрібна установка кастомізованих програм лояльності з урахуванням унікальних знижок та умов. А також  ̶ захист від вірусів та DDOS атак.

Багато сервісів, які займаються розробкою сайтів, надають клієнтам гарантію, і на певний час можливість проводити безкоштовне бета-тестування та виправлення всіх можливих помилок розробки. В результаті сайт пройде хорошу обкатку. Удачі.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button