Новини

Заклади освіти Чернігова отримали генератори

Необхідне обладнання місто отримало в рамках Проєкту енергетичної безпеки, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
Про це повідомляє пресслужба Чернігівської міської ради .

Усього Чернігову передали 31 дизельний генератор, потужністю 10 кВТ. Вони будуть розподілені між закладами освіти й у випадку відключення будівель від електроенергії, це обладнання стане в пригоді.

Отримання містом цих машин та іншого обладнання, що допоможе забезпечити стабільне проходження опалювального сезону, в межах USAID Проєкту енергетичної безпеки, врегульоване підписаним Меморандумом про взаєморозуміння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три заклади освіти Менщини стали призерами фестивалю відеороликів Chernihiv KOLO fest

Нагадаємо, що одразу після закінчення активних бойових дій одним із напрямів роботи органів місцевого самоврядування став пошук і залучення зовнішньої допомоги для відбудови Чернігова. Йдеться як про налагодження контактів із урядами та інвесторами, які допоможуть реалізувати масштабні проєкти в майбутньому, щойно дозволить безпекова ситуації в регіоні та країні, так і залучення отакої адресної допомоги, що допомагає вирішити невідкладні питання тут і зараз.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button