П’ять дитячих смаколиків, які провокують рак
Виробники усієї промислової смакоти витрачають величезні гроші на рекламу по ТБ, в газетах і в інтернеті. Вони роблять іграшки і одяг зі своїми логотипами. Платять за появу в кіно і відеоіграх. Це приносить їм колосальний прибуток, але що ця красива смакота містить у своєму складі і як впливають на наше здоров’я і здоров’я наших дітей? Дізнайтеся, що приховують виробники. І чому їх ні в якому разі не можна їсти дітям?! Це дуже важливо!
Ті, хто робить виробництво продуктів, орієнтованих на дітей, витрачають в сумі на рекламу $10 млрд в рік. 10 мільярдів доларів в рік йдуть на те, щоб гарантувати, що ваші діти полюблять екстра-солодкі батончики у формі плюшевих ведмедів або «здорові» напої, в яких цукру більше, ніж в Кока-колі.
Маркетинг, орієнтований на дітей, працює краще всього: їх свідомість ще беззахисна перед ним.
Тому що, як говорять експерти, саме ці смаколики можуть бути причиною розвитку у дітей гіперактивності, примхливості, алергічних реакцій і навіть раку.
Пам’ятайте, що в одних тільки Сполучених Штатах виробники їжі витрачають біля $25 млн доларів на рік на закупівлю одних тільки синтетичних барвників для їжі.
Список продуктів, що містять ці барвники, майже нескінченний, але ось п’ятірка найнебезпечніших з них.
Тістечка в упаковках
Ці штуки дуже популярні, і усі думають, раз вони для дітей, значить, відносно безпечні.
Проблема тільки в тому, що у будь-якому такому тістечку повним-повнісінько цукру, кукурудзяного сиропу з високим вмістом фруктози, декстрози і навіть TBHQ — хімікату, що отримується з нафти і викликає клітинну дисфункцію багатьох органів у дітей.
На лабораторних критих було доведено, що якщо змусити кого завгодно харчуватися тільки такими тістечками, дуже швидко він втратить зір, зіткнеться з набряклою печінкою, страждатиме від судом, а в результаті помре від паралічу.
Цукор — головний винуватець проблем з печінкою і розвитку діабету у дітей. До речі, якщо ви не чули, рівень захворюваності діабетом серед дітей сьогодні вище, ніж коли б те не було у минулому, і продовжує швидко рости.
Фруктові желатинки
«Фруктовий» смак цим закускам дає еритрозин — продукт, похідний від нафти. Його колись навіть заборонили для використання в косметиці: доведено, що призводить до пухлин щитовидної залози. Якщо він небезпечний для вашої шкіри, то чому ви вважаєте, що він не шкідливий для вашого шлунку?
M&M’S
Ці популярні цукерки містять зовсім небагато шоколаду, і багато — хімікатів, які здатні спровокувати розвиток злоякісних пухлин в головному мозку. І ушкодженню ДНК.
Вам ще не страшно?
Cheetos
Штучний барвник під професійною назвою Yellow 6, який тут використовується, теж отримують з нафти, і він служить тут » сирним» ароматизатором. А ще в цих » чіпсах» є метилбензоат і етиловий ефір метилфенидат.
Teddy Grahams (американський аналог » Барни»)
Ці крихітні «ведмедики» напхані TBHQ, який (і це було доведено) стає причиною розвитку раку шлунку у лабораторних щурів.
Ця речовина може ушкоджувати фрагменти ДНК і пригноблювати дихальну систему дитини. Вона також часто стає причиною тривоги, занепокоєння і гіперактивності у дітей.
Виробники різних продуктів, у тому числі «дитячих», продовжують використовувати штучні барвники, поглинаючи які, ви приймаєте непотрібні і серйозні ризики для здоров’я своїх дітей.
Було б набагато краще, якби ваші діти більше любили барвисті фрукти і овочі.
Джерело: TerraWoman.UA