Краса та здоров'я

У Бахмацькій ЦРЛ відремонтували пологове відділення

Головний лікар Бахмацької центральної районної лікарні Сергій Чалий з гордістю демонструє відремонтоване пологово-гінекологічне відділення, де нарешті створено всі умови для комфортного перебування вагітних і породіль. Капітальний ремонт відділення вартістю 3,9 млн грн проведено за кошти Державного Фонду регіонального розвитку та кошти районного бюджету на співфінансування даного проєкту.

Так, у пологово-гінекологічному відділенні Бахмацької ЦРЛ створені відповідні умови. Одним словом, все необхідне, аби майбутня мама під час найвідповідальнішого процесу в житті могла максимально комфортно почуватися.

Про це повідомляють у загальному відділі апарату Бахмацької райдержадміністрації.

У ході спілкування з головним лікарем ЦРЛ Сергієм Чалим голова райдержадміністрації Тетяна Неділько особливу увагу приділила й питанню матеріально-технічного забезпечення закладу.  Зоерема, у пологовому відділенні є обладнання для первинної реанімації новонароджених: реанімаційний стіл, кардіомонітор для новонароджених, апарат для підтримки дихання дитини.

— Добре розумію, що це мінімум із необхідного, тож працюємо над покращенням матеріально-технічного забезпечення не лише пологового, а й інших відділень ЦРЛ, оскільки життя і здоров’я людини – головне, — акцентувала Тетяна Неділько.

Звісно, важливу роль, крім якості надання медичної допомоги, має й уважне та турботливе ставлення до пацієнтів.

Народження малюка — це важлива подія для всієї родини. І вже стало традицією, що при виписці з пологового родичі і щасливий батько влаштовують свято мамі і дитині. Квіти, кульки, вітання — звичайна справа. А щоб зробити цю подію ще більш урочистою в одній із кімнат відділення буде оформлена фотозона та розглядається питання (звісно, за бажанням матері та родини) проведення святкової церемонії виписки.

І нехай спогади про цей важливий момент, цю зворушливу подію у житті назавжди залишаться у пам’яті.

Ще статті по темі

Back to top button