Люди

Люди: переможець Х-Фактора з Чернігівщини розповів про життя після шоу, даму серця та плани на майбутнє

У нашій традиційній рубриці «Люди» зірковий гість – переможець четвертого сезону вокального шоу «Х-Фактор» Олександр Порядинский. 21-річний юнак розповів про своє життя після шоу, плани на майбутнє, а також поділився найсокровеннішим – чи зайняте його серце зараз і як він тримає себе у формі, відколи скинув 70 кілограмів.

Але про все по черзі. Народився Олександр у селі Кухарка Варвинського району Чернігівської області, виховувався у звичайній багатодітній сільській родині. З дитинства був дуже спокійним, стриманим, скромним і сором’язливим.

527209

Зараз Олександр навчається у Харківській державній академії культури, на 4-му курсі. Далі планує вступати до магістратури.

До участі у відомому шоу Олександр часто виступав у своєму сільському клубі, також їздив на районні та обласні співочі конкурси. Але вперше Олександр Порядинський заявив про себе як артист на шостому кастингу четвертого сезону «Х-Фактора», що вийшов на екрани в 2013 році. Тоді Сашко виконав пісню «Не плач, тату» Івана Ганзери, за що отримав чотири суддівські «так» і змусив підвестися весь зал. Його керівником на шоу була Ірина Дубцова.

maxresdefault

Хлопець, якому було лише 15 років, дійшов до прямих ефірів і всі виступи для нього пройшли без номінацій і «битв за життя». І у фіналі за результатами народного голосування Олександр Порядинський став переможцем 4 сезону шоу «Х-Фактор», а також наймолодшим переможцем в історії проєкту.

Життя після шоу

Олександр Порядинський розповів, що зараз у нього все добре, він займається гастрольною діяльністю, пише пісні.

Під час спілкування з журналісткою ЧЕline співак саме їхав до смт Пісочин (Харківської області) на концерт.

«Переважно я всього себе присвячую професії та розвиваюсь у цьому напрямку. Постійно гастролюю всією Україною, куди запрошують – туди і їду, а куди не запрошують – то сам приїжджаю (сміється. – Авт.). На днях презентував кліп на пісню «Така як сонце», який уже в ротації М2, також можна його переглянути на ютуб-каналі і на моїй сторінці у Facebook», – розповідає артист.

Нещодавно Олександр відвідав Чернігівщину, виступив із концертом у с. Іванівці. Розповідає, що прийняли тут його дуже класно.

«Як відомо, земляки земляка завжди класно зустрічають. Цього року я багато де виступав по області. А от вдома, звісно, буваю не так часто, як на концертах», – додає хлопець.

Питаємо, чи змінилося до нього ставлення односельців, відколи став відомим.

«Я не знаю, змінилося чи ні, це ж давно було, коли я там був зіркою (знову сміється. – Авт.). Я вам скажу, загалом усе як було, так і залишилось, односельці як ставились до мене класно, так і продовжуються теплі стосунки. Єдине, що зараз більше питають, коли буде концерт в селі чи десь поблизу, а також, звісно, цікавляться творчістю. Пишуть у соцмережах про вихід пісні, кліпу і так далі», – розповідає Олександр.

За словами Порядинського, він займається тим, що розвивається у своїй сфері, а також не полишає спорт. Адже хлопець після шоу працював над собою і скинув 70 кілограмів.

«На рибалку чи якесь подібне хобі часу мені не вистачає, я займаюся творчістю і спортом, аби тримати себе у формі. Відколи скинув 70 кілограмів, більше не гладшав», – ділиться він.

Також ми поцікавились, чи вільне зараз серце Олександра.

«Я не маю конкретної відповіді на це запитання. Є симпатії, але зараз я холостий», – зі сміхом відповідає юнак.13e506ba48f5b5ed6c1cdb16c4aaa1b0698dcb94

І наостанок наш герой поділився планами на майбутнє. Що стосується участі в шоу, то хлопець не відповідає категорично. Каже, що наразі не планував іти на якісь кастинги, але в житті буває всяке, якщо випаде така можливість, то неодмінно нею скористається.

«Найближчі плани – це презентація нової авторської пісні, але вона буде аж восени. І музику і слова написав я сам. Тобто знову ж таки, займаюсь концертно-гастрольною діяльністю», – сказав Олександр Порядинський..

Як відомо, в творчому арсеналі співака вже п’ять авторських композицій, які можна почути на вітчизняному радіопросторі. Попри щільний гастрольний графік, Олександр плідно працює над новими композиціями та виступає з концертами.

61b7426e968d95d7b19510bc2662d2d6_35_x_factor_4_backstage_0l2a5034

Спілкувалась Наталі Солодовник

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button