Вибори на Чернігівщині: марафон-2020

«Вибирали за принципом – кум, сват, брат», — Сергій Гарус прокоментував вибори на Чернігівщині

Сергій Гарус, вже екс-голова Іванівської громади, що під Черніговом,  прокоментував результати волевиявлення та свої плани на майбутнє.

«Зараз для мене саме перше це відпочинок. Місяць. Просто відпочину. Відключу телефон і буду місяць відпочивати, щоб «провітрити» голову. А далі, буду приймати активну участь у житті громади, як Іванівської, так і Чернігівської. Однозначно бачу себе в політиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Невигідні питання: в Іванівській ОТГ депутати вкотре зірвали сесію (Відео)

На разі вже є соціальні та політичні , і плани, і проекти, але думаю, що озвучу їх пізніш, тоді коли вони будуть на стадії — початок  реалізації.  Лише тоді можна буде про них говорити. Зараз є лише пропозиції,  ідуть розмови, домовляємось, тому поки не готовий про це щось сказати», — говорить Сергій Гарус.

Також Сергій Гарус прокоментував результати виборів в Іванівській громаді та в країні загалом.

«Країна вдруге наступає на ті ж самі граблі. Як кажуть – погану владу вибирають, ті хто не ходить на голосування. Низька явка. Якщо брати по громадах, то депутатів вибирали за принципом – кум, сват, брат. В деяких моментах у нас … за дешевими цінами … інші заохочення були … Але це вибори, це люди, і кожен обирає своє. Як кажуть — очі бачили, що вибирали», — сказав Сергій Гарус.

Ще статті по темі

Back to top button