Війна (Відео)

На Чернігівщині поліцейські спільно з громадою евакуювали з палаючого прикордоного села шістьох людей (Відео)

Ворог вкотре завдав численних ударів по Семенівській громаді Новгород-Сіверського району. Внаслідок обстрілу у прикордонному селі вогнем пошкоджено понад 30 будівель. З проханням про евакуацію до поліції звернулося шість місцевих мешканців, переважно літнього віку. 

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Російська армія нещадно атакує села прикордонної Семенівської громади. Внаслідок ворожих ударів у Миколаївці сталися масштабні пожежі – загалом згоріло чи пошкоджено вогнем понад 30 будівель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З прикордоння Чернігівщини евакуювали трьох жителів (Відео)

Щоразу для допомоги громадянам на місця влучань негайно прибувають поліція та рятувальники: разом з місцевими мешканцями гасять пожежі, а також наполегливо пропонують евакуацію. Опинившись в епіцентрі лиха, люди все частіше погоджуються на переїзд у безпечніші місця.

Семенівські поліцейські у тісній взаємодії з місцевою владою організували надання пенсіонерам транспорту для перевезення найнеобхіднішого майна, допомогли швидко завантажити речі та успішно супроводили на безпечну територію.

Для вивезення мешканців палаючої Миколаївки поліцейським та їхнім добровільним помічникам довелося зробити декілька рейсів. Вони припинили евакуаційні заходи, лише переконавшись, що врятували від небезпеки усіх, хто цього потребував.

– Ми щоразу закликаємо людей евакуюватися в безпечніші місця, – говорить керівник поліції Семенівщини Володимир Єрмоленко. – Не нехтуйте безпекою – своєю та своїх рідних. Виїжджайте! Поліція готова цілодобово прийти на допомогу!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button