Суспільство (відео)

Амфетаміновий рай: чернігівський прокурор попався на «гарячому» (Відео)

29 червня в Чернігові працівники прокуратури області разом із СБУ накрили нарколабораторію. Затримали п’ятьох осіб. Черговий випадок міг би так і залишитись не поміченим громадськістю, якби не головний фігурант справи.

До створення злочинного угруповання, що займалося збутом психотропних і наркотичних речовин, причетний працівник місцевої прокуратури.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що працівник місцевої прокуратури, діючи за попередньою змовою з іншими особами, з метою матеріального збагачення організував злочинну схему збуту наркотичних речовин, попередньо амфетаміну, наркозалежним особам», — прес-секретар прокуратури Чернігівської області Тетяна Ліждвой.

«Зловмисників затримали під час чергового збуту партії психотропної речовини, у їхніх помешканнях були проведені обшуки й були вилучені психотропні речовини та канабіс», — прес-секретар Управління СБ України в Чернігівській області Ярослав Молочко.

Деякі ЗМІ вже називають ім’я підозрюваного – начебто це чернігівський прокурор Артур Валенчук.

Наразі триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Затримання прокурора і його спільників було проведено слідчими Генеральної інспекції Генеральної прокуратури, яка і здійснює досудове розслідування. Чомусь забув про це автор матеріалу…

Back to top button