Суспільство (відео)

Мільйони на утримання поліцейських : чи проголосують депутати обласної ради (Відео)

Більше тридцяти питань винесуть на  шосту сесію обласної ради. Їх сьогодні розглянули на президії з усіма керівниками департаментів. У залі ніде яблуку впасти. Рівняння на начальника Департаменту фінансів. Він хизується перевиконаним бюджетом. Та звітує, кому дати, в кого забрати.

«Нам у першому півріччі вдалося в 2 рази збільшити видатки на медикаменти й організацію харчування, тепер обіди в інернатних закладах перевищуватимуть 40 грн»,– начальник департаменту фінансів Валерій Дудко

Найбільше запитань викликала програма профілактики правопорушень. Виявляється, вона передбачає закупівлю спеціального обладнання та транспорту. Це роздратувало укропівця Сергія Журмана. Він пропонує перекласти фінансування цієї програми на державний бюджет.

«Такі комплектуючі, як причіп для перевезення вибухонебезпечних речовин, на який треба 2 млн грн… Ми не можемо виділити гроші на кінотеатр «Дружба»»,депутат обласної ради Сергій Журман.

Ця програма розрахована на п’ять років. І запроваджувати її чи ні – в компетенції виключно депутатів обласної ради.

«Важливий і кінотеатр, й інші питання, але якщо з вашим рідним на вулиці міста щось станеться, то ви собі цього не пробачите», — голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч.

Розглянули й кандидатуру нового очільника Фонду комунального майна області. І хоч опозиціонер Анатолій Мельник радив перевірити Андрія Буніна на ділі, питання про його призначення таки винесуть на сесію обласної ради.

Ще статті по темі

Back to top button