Кримінал

Чоловік погрожував патрульним пістолетом

18 лютого близько 6-ї ранку екіпаж патрульної поліції, проїжджаючи проспектом Перемоги в центрі міста, почув звук, схожий на постріл. На іншому боці вулиці поліцейські побачили бійку, в якій брали участь семеро людей. Один з учасників бійки тримав в руці предмет, схожий на пістолет. Патрульні одразу зупинили службовий автомобіль і поспішили до людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні збільшують сферу контролю

На заклики правоохоронців припинити бійку жоден з учасників не реагував, а особа, яка тримала в руках предмет, схожий на пістолет, націлила його у бік патрульних і почала погрожувати, що буде стріляти.

Поліцейські привели в готовність табельну вогнепальну зброю та попередили громадянина: якщо він не опустить пістолет, то, відповідно до ст. 46 Закону України «Про національну поліцію», вони її можуть застосувати.

Чоловік, який погрожував співробітникам патрульної поліції зброєю, одразу заспокоївся та поклав її на землю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські патрульні поліцейські відмовили «п’яному» водію у проходженні тесту

У цей час на допомогу патрульним під’їхали ще кілька екіпажів, тому бійка одразу була припинена. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Пізніше з’ясувалося, що предмет, схожий на пістолет, – пристрій для відстрілу гумових патронів. Він належить одному з учасників бійки.

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button