Суспільство (відео)

Поліція оголосила війну мародерам на період повені (Відео)

Правоохоронці патрулюють підтоплені вулиці, захищаючи майно громадян від мародерів, та допомагають облаштовувати побут особам похилого віку, які відмовилися покинути свої помешкання.

Як уже повідомлялося, через різке потепління в Чернігові піднявся рівень річки Стрижень, що викликало підтоплення майже сотні помешкань у в районі приватної забудови і дачних масивів. Близько десятка громадян евакуйовані.

Про це повідомляє поліція Чернігівщини на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повінь і свято по вулиці Гончій

До ліквідації наслідків стихії залучені рятувальники ДСНС, комунальні служби та поліція. Наразі рівень води не зменшується.

Разом з дорожньо-комунальними організаціями були обстежені ділянки вулично-дорожньої мережі в інших районах міста на територіях можливого підтоплення, внесені зміни в існуючу організацію дорожнього руху та вирішено питання дислокації тимчасових постів його регулювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігів у воді: примха природи чи дилетантство влади?

Поліція цілодобово забезпечує публічний порядок в зоні підтоплення, налагоджена тісна взаємодія з управлінням ДСНС в питаннях реагування на надзвичайні ситуації природного характеру.

Правоохоронці закликають містян допомагати сусідам, пенсіонерам та людям похилого віку. Також якщо вам відомо про можливі факти мародерства – терміново повідомляйте поліцію Чернігова за номером «102» або звертайтеся безпосередньо до поліцейських, які чергують на місці.

Ще статті по темі

Back to top button