Суспільство

Чернігівці штурмують пункти роздачі тисяч від «соціалістів» (Фото)

Сьогодні вранці в Чернігові по вул. Шевченка, 9 і Пушкіна, 16 вишикувалися черги. Сотні містян прийшли по «обіцяну» тисячу гривень. Оголошення про виплату 1 000 гривень матеріальної допомоги почали друкувати в газеті «Соціаліст України».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Передвиборче відлуння: «соціалісти» пропонують по 1000 гривень

Варто зазначити , що такі «акції» в Чернігові проходять не вперше.

Кілька місяців тому в обласному центрі розмістили оголошення про виплату чернігівцям матеріальної допомоги, але це все виявилося «фейком». Цілком імовірно, що й цього разу інформація запущена кимось спеціально і не відповідає дійсності.

Вказані в оголошенні номери вимкнені.

Більше подробиць – згодом.

30594754_758818200992719_5007400296213643264_n

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. Как были баранами, так и остались. Им кинут обглоданную кость, они ее в горло запихивают, а потом начинают ругать власть. Такую власть и заслуживаете, она — ваше зеркальное отражение.

  2. Прошлый раз Чернигов на весь мир опозорился из за этих жлобов и в этот раз на одни и те же грабли. Как стыдно. Когда вы уже эти кости жрать перестанете?

  3. Рабы совка, непреодолимое желание халявы, а ведь это они продают наше будущее за кулек гречки, сахара, тысячу гривен, а потом через месяц когда ее проедят сидят и ругают все и вся, быдло конченое других слов у меня нет, и пусть мне не говорят что им пенсионерам тяжело, тяжело потомучто сами виноваты

  4. Все справедливо пишете! Жлобство бес
    просветное! Продажные шкуры! Я пенсионерка, на двоих с мужем две не огромные пенсии, на еду хватает, а какие у нас уже потребности? С голоду в Чернигова еще никто не помер.

Back to top button