Суспільство (відео)

У Чернігові буде нова вулиця (Відео)

Надзвичайно швидко пройшла передсесійна президія депутатів Чернігівської обласної ради. Менш ніж пів години і…

«Засідання президії оголошується закритим», — Ігор Вдовенко, голова Чернігівської обласної ради.

Проте не обійшлося і без важливих питань.

«Напрочуд дуже мало запитань. Усього 18 запитань. Але серед них є дуже важливі. Це підвищення ціни закупівельної на молоко. Звісно, ціну закупівельну сьогодні необхідно піднімати», — Ірина Грозенко, депутат Чернігівської обласної ради («Наш Край»).

Також обранці Чернігівщини вирішили увіковічнити  пам’ять першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка, який закінчив Чернігівське авіаційне училище. Тому звертатимуться до мерів двох міст.

«До київського міського голови Кличка Віталія Володимировича та чернігівського міського голови Владислава Атрошенка щодо присвоєння імені Леоніда Каденюка одній із вулиць у місті Києві та Чернігові», — Ігор Вдовенко, голова Чернігівської обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вулицю Небаби знову просять перейменувати

Далі депутати вирішили перейняти досвід Чернігова і спробувати поширити обмеження на продаж алкоголю в нічний час на всю область.

«Обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у нічний час», — Ігор Вдовенко, голова Чернігівської обласної ради.

«Наше рішення буде рекомендаційне просто», — Валерій Куліч, голова Чернігівської ОДА.

Загалом швидка президія може свідчити що сесія, яка відбудеться завтра, також може поставити рекорди з оперативності депутатських засідань.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button