Кримінал

Чоловіку, якого підозрюють у замаху на вбивство, обрано запобіжний захід

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури проводиться досудове розслідування в кримінальному провадженні розпочатому СВ ЧВП ГУНП в області за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської місцевої прокуратури.

Наразі досудовим розслідуванням встановлено, що 17.04.2019, приблизно о 16.00 підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння на подвір’ї одного з будинків по вулиці Глінки в м. Чернігові, в ході конфлікту, що виник з мотивів особистих неприязних відносин, умисно, з метою реалізації своїх злочинних дій, спрямованих на протиправне заподіяння смерті іншій людині, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій та свідомо бажаючи настання тяжких наслідків у вигляді смерті наглядно знайомого чоловіка, з яким вживали спиртні напої, наніс останньому один удар лезом ножа в місце розташування життєво важливих органів, а саме – в ділянку шиї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьківське життя суд оцінив у 10 років за ґратами

Завдяки оперативній роботі медиків потерпілому було вчасно надано медичну допомогу, що запобігло настанню смерті потерпілого.

17.04.2019 обвинуваченого, 1972 р.н., було затримано, а 18.04.2019 йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України.

Із метою забезпечення досудового розслідування та запобігання вчиненню підозрюваним інших злочинів, а також перешкоджання йому переховуватись від органів досудового розслідування, за клопотанням прокурора Чернігівської місцевої прокуратури, слідчим суддею Деснянського районного суду м. Чернігова підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Досудове розслідування триває.

Ще статті по темі

Back to top button