Культура (Вiдео)

«Кричу»: в Чернігові презентували короткометражку про екологію (Відео)

Короткометражний фільм про важливість захисту екології презентували в Чернігові. Ролик створений у межах соціального проєкту «Кричу». Це вже третя відеоробота, знята чернігівськими митцями для пропагування свідомого ставлення до довкілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В області більше 40 справ з оцінки впливу на довкілля отримали позитивні висновки

«Дуже хвилює екологія, тому ми в чернігівському форматі зняли тему так, як ми бачимо. Ведуться перемовини з телебаченням. Це не політичне, не рекламне, це суто соціальний проєкт. Третій ролик ми зробили з англійськими цифрами і плануємо подавати цю короткометражку на міжнародний конкурс. Ініціатором проєкту став Сергій Гривко», — Олена Рогова, режисер та співавтор проекту.

«Це наш проєкт із Оленою Роговою. Це вже третій ролик. Про природу, екологію, захист. Це реальна проблема – забруднення навколишнього середовища. Люди знищують природу. Проєкт називається «Кричу». Перші два ролики: про соціальну відповідальність щодо сім’ї. Другий ролик – «Чому янголи мовчать»?! Сонячні діти», — Сергій Гривко, ініціатор проєкту.

Надалі в межах проєкту «Кричу» заплановані зйомки короткометражних роликів на різні злободенні теми: ставлення людей до тварин, підліткові баталії, патріотизм і життя після 50-ти.

Журналіст: Павло Солодовник

Оператор: Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button