Культура (Вiдео)

П’ятниця, 13-те з Дракулою та жахами: в Чернігові проведуть горор-вечірку (Відео)

Символічна дата, п´ятниця, 13-те, стане для чернігівців цікавою. Для всіх любителів фантастичного жанру співробітники бібліотеки імені Коцюбинського підготували горор-вечірку. Вона складатиметься з двох частин.

«Перша половина – це літературні читання від чернігівських авторів, які пишуть у жанрі фантастики та жахів, а друга – це демонстрація фільму «Дракула», 1931 року. Саме цей фільм був обраний невипадково, оскільки він фактично став підґрунтям для решти пізніших екранізацій. І це перша екранізація роману Брема Стокера»,- Олена Терещенко, бібліотекар сектору соціокультурної діяльності бібліотеки ім. М. Коцюбинського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У запущеній учора американській космічній ракеті є елементи, виготовлені в Чернігові

Такий захід організований у Чернігові вперше. Він приурочений до початку діяльності Клубу любителів фантастики.

«Це фактично перше засідання клубу любителів фантастики, який був створений нещодавно при нашій бібліотеці саме для тих, хто полюбляє фантастичну літературу, полюбляє слухати, читати, сам пише фантастику. Власне, для таких людей і був створений цей клуб»,- Олена Терещенко, бібліотекар сектору соціокультурної діяльності бібліотеки ім. М. Коцюбинського.

Олена Терещенко зазначає, що жанр фантастики найпопулярніший серед молоді. Тому захід орієнтований на читачів від 16 років. Однак приходити можуть усі охочі. Вечірку «П´ятниця, 13-те у бібліотеці» проведуть у дворі бібліотеки імені Коцюбинського. Захід розпочнеться о 17-й годині.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button