Культура (Вiдео)

Чернігівський театр тіней VERBA пройшов у півфінал іноземного талант-шоу (Відео)

Чернігівський театр тіней VERBA пройшов у півфінал талант-шоу «Чехія і Словаччина має таланти».

Театр тіней на «Чехія і Словаччина має талант» – це один із тих випадків, коли участь була досить спонтанною. Команду VERBA запросили скоріше в статусі артистів, ніж конкурсантів. На кастингу ніхто не тулився в коридорі, акторам виділили окрему гримерку. Так як театр тіней був заснований в 2010 році, це вже 8-е за рахунком талант-шоу формату Britain’s got talent. Непогана традиція – раз на рік ставати фіналістами Got talent. Нагадаємо, що до цього команда виступала під назвою театр тіней Fireflies. Але з 2015 народився новий етно-проект VERBA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський театр тіней презентував постановку за мотивами найпопулярнішого серіалу

«Чехія і Словаччина має таланти» – це одне талант-шоу для двох країн – Чехія і Словаччина. Театр тіней VERBA виступали на кастингу з постановкою за мотивами мультфільму «Холодне серце» (Frozen – мовою оригіналу) ще в червні 2018 року. Передача вийшла в ефір 3 листопада. І вже через 2 дні стало відомо, що театр тіней VERBA пройшов у півфінал.

Наразі проходить посилена підготовка до прямого ефіру та спілкування з суддями і журі. Цікаво, що рішення, хто проходить до півфіналу, приймали продюсери. А ось путівку в фінал даруватимуть глядачі за допомогою голосування.

За матеріалами з сайту театру тіней VERBA 

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Обычно такие таланты)))) приглашают для массовки, все эти шоу проходят по запланированному сценарию.

  2. Интересно а какую смысловую нагрузку несёт эта статья которая была написана 18.11.2018года при том что само действие происходило уже наверное никто и не вспомнит когда. И про завершение которого никто так и не упонянул. Видать приследовалась одна цель, что бы про них никто не забыл.

Back to top button