Політика (відео)

Гендерне протистояння в 208-му окрузі: 17 чоловіків і одна жінка (Відео)

Участь і перемога у виборах по 208-му виборчому округу для Людмили Давиденко стали надпринциповими, адже сьогодні вона хоче довести, що смерть її чоловіка, народного депутата, якого двічі тут обирали, не поставить жирної крапки на його справі, на витрачених силах, енергії, коштах і днях, місяцях, коли діти та дружина не бачили батька і чоловіка.

«Мабуть, буде несправедливо, якщо у вас не буде такого варіанта кандидата в депутати, який знає, як працював Валерій Миколайович, не з чуток, не з газет, а з особистого досвіду. І я вирішила спробувати»,- Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати в 208-му виборчому округу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «У нас повинен бути національний егоїзм», – Людмилу Давиденко підтримують люди справи (Відео)

«Прийшов наступник, та людина, яка продовжуватиме справу Валерія Миколайовича, а ми – на місцях… нас, аграріїв, і не тільки аграріїв, багато, які підтримують Людмилу Олексіївну… І по Менщині, і по Борзнянщині, і по Ічнянщині, тож завітали і до вас»,- Валерій Колоша, депутат Чернігівської обласної ради, директор ПСП «Пісківське».

Тепер принциповості в участі у виборах додає той факт, що Людмила Давиденко – єдина жінка, яка балотується за цим виборчим округом.

«У списку, ви знаєте, 18 кандидатів по 208-му округу. 17 чоловіків і одна жінка. Це я»,- Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати в 208-му виборчому округу.

Людмила Давиденко сьогодні продовжує зустрічі в населених пунктах 208-го виборчого округу. Цього разу кандидат у депутати Верховної Ради провела зустрічі з жителями Куликівського району.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button