Політика (відео)

«У нас повинен бути національний егоїзм», – Людмилу Давиденко підтримують люди справи (Відео)

Людмилу Давиденко, кандидата в народні депутати за 208-м виборчим округом, підтримують люди, яким не байдуже село.

«Ми народились у селі. І живу в ньому, і вмирати буду в ньому. Тому що воно мені болить у душі і я хочу, щоб воно після мене ще жило. Тому ми ухвалили рішення йти до людей із кандидатом, якого ми підтримуємо, і просити. Не за гречку, не за якісь обіцянки. Багато до вас будуть їздити і говорити різні речі, але в них немає історії»,- Валерій Колоша, депутат Чернігівської обласної ради, директор ПСП «Пісківське».

Національний егоїзм – так Людмила Давиденко під час поїздки Куликівщиною визначила основу своєї передвиборчої програми. Об’єднання людей навколо досвіду, людяності та патріотичності.

«Щоб у нас був національний егоїзм. Щоб ми підтримували своє. І як приємно, коли ти їздиш селами і там є такі фермери, господарі, яким не байдуже, що в селі відбувається. Які готові свої кошти закладати, щоб якесь невелике виробництво запустити. Щоб переробка була»,- Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати в 208-му виборчому округу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Давиденко одержала підтримку від потужного переробного підприємства Чернігівщини (Відео)

Саме такі принципи сповідував трагічно загиблий чоловік Людмили Давиденко, народний депутат України Валерій Давиденко.

«Свій час він проводив в основному на виборчому окрузі. Навіть його опоненти кажуть зараз, що такого депутата треба ще пошукати. В нас, у Чернігівській області, ще не було таких депутатів, щоб жили на своєму окрузі»,- Валерій Колоша, депутат Чернігівської обласної ради, директор ПСП «Пісківське».

На народного депутата, на місцеву владу сьогодні покладаються функції відстоювання інтересів громад перед владою у Києві. Не вирішення своїх питань, як це люблять робити «досвідчені» політикани, а саме представництво людей, їхніх інтересів.

«Підтримувати на селі освіту, культуру, медицину, щоб життя було максимально комфортне в тих реформаторських умовах, які нам нав’язують. Ці всі реформи не погані, але вони дуже погано пристосовуються до нашого села»,- Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати в 208-му  виборчому округу.

Людмила Давиденко – не політик. Іти в цей вир подвійних стандартів її змусили трагічні обставини в її родині. І сьогодні вона хоче щоб справа, розпочата її чоловіком, не канула в небуття.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button