Суспільство

Прилучани ярмаркуватимуть три дні напередодні Дня Незалежності

Цьогоріч Прилуки заполонять народні мелодії та радісний гомін урочистостей 30-річчя Дня Незалежності. У рамках святкування 30-ї річниці Незалежності прилучани ярмаркуватимуть із 21 по 23 серпня, а святкові заходи з нагоди державного свята триватимуть ще й 24 серпня. Яскрава самобутність Прилуччини доповниться духовними традиціями та винятковим колоритом. Ярмарок до Дня Незалежності прилучани організовуватимуть уперше.

На ярмарку будуть представлені вироби декоративно-прикладного мистецтва, промислові та продовольчі товари, продукція рослинництва, тваринництва та бджільництва. А народні умільці запропонують гончарні та куті вироби, прикраси та вишиванки, витвори з дерева, а ще картини, обереги, гобелени, солом’яні брилі тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гончарівській громаді урочисто вижали й змолотили перший сніп цьогорічного врожаю (Фото)

Прилучани та гості міста матимуть можливість стати учасниками заходів. Кожен із гостей ярмарку з гарним настроєм розпочне власну мандрівку алеями демонстрацій і продажу продукції сільськогосподарської, переробної та легкої промисловості.

На ярмарку працюватиме «Містечко розваг», мистецька алея, де будуть представлені роботи прилуцьких митців тощо.

Також працюватиме концертний майданчик «Кольорові пісне співи» біля пам’ятника Тарасові Григоровичу Шевченку.

Увечері 21 та 24 серпня на Центральній площі прилучани та гості міста зможуть переглянути концертну програму за участі творчих колективів міського Будинку культури та відомих виконавців України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Ще статті по темі

Back to top button