Війна

Чернігівщина в жалобі: на Бахмутському напрямку загинув Герой

Сумна звістка знову прийшла в Бобровицьку громаду. Захищаючи Україну, загинув старший солдат Руслан Степанович Данильченко, житель с. Кобижча.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці громади.

Руслан Степанович народився 16 липня 1987 року в селі Княжичі Броварського району Київської області. Освіту здобував у середній загальноосвітній школі села Комарівка Борзнянського району. Після закінчення школи навчався в Ніжинському ПТУ №1, де отримав цивільну спеціальність верстатника широкого профілю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росіяни обстріляли три громади на Чернігівщині

Із 2006 по 2007 рік проходив строкову службу в Збройних Силах України, здобув військову спеціальність «такелажник інженерних боєприпасів». Після звільнення з лав Збройних Сил працював на різних посадах у народному господарстві, формувальником у ТОВ «АТЕМ ГРУП», м. Київ.

Після повномасштабного вторгнення російських військ в Україну 6 вересня 2022 року був призваний за мобілізацією в лави Збройних Сил України і став на захист Батьківщини.

Захищав Україну в лавах 67-ї окремої механізованої бригади – механізованого з’єднання Сухопутних військ Збройних сил України.

Руслан Степанович загинув 4 квітня 2024 року в бою за нашу Батьківщину в районі населеного пункту Часів Яр Бахмутського району Донецької області, вірний військовій присязі, виявивши стійкість і мужність під час виконання бойового завдання за призначенням.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button