Суспільство

Познайомити з цікавинками рідного міста: в громаді на Чернігівщині організовують тематичні велоквести для молоді (Фото)

Обʼєднати молодь спільною справою, а також показати та розказати всім про визначні місця рідного міста – такою була основна мета велоквесту, який днями організували в місті Мена, що на Чернігівщині.

У заході брали участь дві команди, сформовані з учасників віком від 14 до 16 років. Під час заходу юні меняни велосипедами відвідали сім різних історичних локацій міста, на кожній із них учасників чекало тематичне завдання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі масово пересихають колодязі: як на Чернігівщині вирішили проблему з відсутністю питної води (ФОТО)

«Вони писали вірші про нашу прекрасну Мену, створювали креативні фото, розгадували ребуси та просто весело та активно проводили вільний час у компанії друзів»,прокоментувала для «ЧЕЛАЙН» співорганізаторка заходу Софія Маринченко.

Найближчим часом у Мені заплановане проведення низки активностей для місцевої молоді, адже подібні івенти мають відгук серед молоді.

«Після проведення подібних заходів ми отримуємо чимало схвальних відгуків від молоді нашого міста, яка брала в цьому участь, саме тому найближчим часом плануємо збільшення кількості подібних активностей, адже запит є», – зазначила в коментарі для «ЧЕЛАЙН» співорганізаторка заходу Софія Маринченко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Таліна Тарасенко

Ще статті по темі

Back to top button