Кримінал

У Чернігові п’яна водійка вантажівки в’їхала в електроопору (Фотофакт)

Виклик про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Рятувальників патрульні отримали вчора, близько 17-ї години. Очевидці повідомили, що автомобіль Mercedes-Benz в’їхав у електроопору.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Прибувши на місце події, патрульні з’ясували, що водійка, керуючи авто, не вибрала безпечної швидкості руху, в результаті чого виїхала за межі проїзної частини та скоїла наїзд на перешкоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські поліцейські затримали торгівця наркотиками

Під час спілкування з 55-річною громадянкою інспектори помітили у неї явні ознаки алкогольного спʼяніння. Жінка погодилась пройти огляд на стан спʼяніння. Результат — 2,19 проміле.

Також під час перевірки документів зʼясувалося, що вона ніколи не отримала посвідчення водія на право керування транспортними засобами.

Патрульні склали на громадянку кілька адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані спʼяніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 121 (Порушення правил експлуатації транспортного засобу) та ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button