Кримінал

Правоохоронці проводять обшуки у Чернігівській міській раді (Фото)

Санкціоновані обшуки проводяться у приміщеннях Чернігівської міської ради, комунального підприємства, комерційної структури та за місцями мешкання її керівників. За результатами слідчих дій прийматимуться процесуальні рішення.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Чернігівській області та слідчі Чернігівського райуправління поліції викрили факт незаконного відчуження землі територіальної громади міста, чим завдали збитків у значних розмірах. Посадові особи без проведення аукціону, як того передбачає закон, надали товариству безоплатне право забудови (суперфіцію) земельної ділянки комунальної власності. 

На цій земельній ділянці у подальшому збудували АЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Семенівці вандали пошкодили місце відпочинку

За фактом зловживання посадовими особами своїм службовим становищем було відкрито кримінальне провадження (ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України).

Наразі в рамках зазначеного кримінального провадження поліцейські проводять низку санкціонованих обшуків у приміщеннях міської ради, комунального підприємства, комерційної структури та місцями мешкання її керівників. Після проведення процесуальних дій та аналізу отриманої інформації прийматимуться процесуальні рішення.

В свою чергу, в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако підтвердив факт проведення обшуків у міськраді та його кабінеті.

«Щойно у Чернігівську міську раду увірвалися люди з автоматами.  Виявилося, що це увірвалися силовики з ухвалою, за якою їм потрібні документи 7-річної давнини за 2017 рік. На цій підставі, озброєні люди фізично заблокували роботу усієї міськради»,- написав у своєму Телеграм-каналі Ломако.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button