Суспільство

Алкоголь у крові у 14 разів перевищував норму: на Чернігівщині зупинили дуже п’яного керманича

У Семенівці поліцейські зупинили нетверезого водія без водійського посвідчення, алкоголь у його крові в 14 разів перевищував норму. Порушника відсторонили від керування та склали на нього адмінпротоколи. 

Про це повідомляє поліція Новгород-Сіверського району.

Працівники групи реагування патрульної поліції сектора поліцейської діяльності №1 (місто Семенівка) Новгород-Сіверського районного відділу поліції  під час патрулювання містом зупинили автомобіль марки «ВАЗ» за порушення правил дорожнього руху. У водія автівки правоохоронці помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині зниклу 14-річну дівчину розшукали в сусідній області

Чоловіку запропонували пройти тест на місці зупинки для визначення стану алкогольного сп’яніння за допомогою газоаналізатора Drager. Результат тесту показав, що вміст алкоголю в його крові  перевищує допустиму норму більше ніж у 14 разів.

Крім того, чоловік не мав при собі відповідного документа на право керування транспортним засобом.

Поліцейські відсторонили водія від керування та склали на нього відповідні адміністративні матеріали за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування в стані сп’яніння) та статтею 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування особою, яка не має при собі відповідних документів).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button