Кримінал

На Чернігівщині судитимуть чоловіка, який створив нарколабораторію

13 вересня слідчі відділення поліції №3 (м. Борзна) Ніжинського райуправління поліції завершили досудове розслідування фактів протизаконної діяльності мешканця Борзни, який систематично займався виготовленням амфетаміну з подальшим його збутом. Матеріали провадження скеровано до суду.

Про це повідомляє Поліція Ніжинського району.

Злочинну діяльність чоловіка задокументували оперативники відділення поліції №3 (м.Борзна) спільно з ніжинськими колегами. Досудове розслідування перебувало під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури.

Слідчі встановили, що 31-річний борзнянець періодично збував охочим землякам психотропні речовини власного виготовлення. Продаж відбувався методом «з рук в руки», під час особистої зустрічі з клієнтом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські поліцейські затримали серійного крадія

19 червня правоохоронці за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» затримали зловмисника.

Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання фігуранта поліцейські вилучили підготовлені до збуту порції амфетаміну, посуд та обладнання для виготовлення і фасування наркотиків.

Зловмиснику інкримінують вчинення правопорушень, передбачених:

— частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту психотропних речовин та збут психотропних речовин);

— частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (ті самі дії, вчинені повторно).

— частиною 1 статті 317 Кримінального кодексу України (організація та утримання місця для незаконного виготовлення психотропної речовини).

Наразі матеріали завершеного кримінального провадження з обвинувальним актом слідчі поліції передали прокуророві Ніжинської окружної прокуратури для скерування до суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button