Кримінал

Жінка стекла кров’ю: в Чернігові затримали чоловіка, якого підозрюють у її вбивстві

Поліцейські Чернігівського райуправління поліції встановили причетність 44-річного місцевого мешканця до завдання тяжких тілесних ушкоджень своїй співмешканці, від яких жінка померла. Зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

25 жовтня вдень до поліції надійшло повідомлення про те, що в приватному будинку в Чернігові виявлено мертвою 45-річну жінку з ножовим пораненням.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління поліції.

В результаті першочергових заходів правоохоронці встановили, що до злочину причетний 44-річний співмешканець загиблої. Попередньо відомо, що між цими громадянами виник конфлікт під час спільного вживання спиртних напоїв. В процесі сварки чоловік вдарив потерпілу ножем в стегно. Виникла кровотеча, яка виявилася смертельною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині 55-річна жінка, виконавши вказівки шахраїв, втратила понад 72 тисячі гривень з банківської картки

З місця скоєння злочину поліцейські вилучили низку речових доказів.

Поліція затримала підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Всі обставини злочину слідчий розслідує у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button