Суспільство

Сіткою з човна наловив 98 рибин: на Чернігівщині упіймали браконьєра

Сьогодні, 27 жовтня, на озері поблизу села Рождественське Коропської громади Чернігівським рибоохоронним патрулем під час проведення спільного рибоохоронного рейду разом з працівниками Сектору водної поліції ЧРУП ГУНП в Чернігівській області викрито грубе порушення Правил рибальства.

Про це повідомляє Чернігівський рибоохоронний патруль.

Місцевий житель з човна, за допомогою забороненого знаряддя лову – сітки простої, наловив 98 екземплярів риби. 93 карасі сріблястих, 4 краснопірки та щуку. Загальна вага добутого склала 12 кг, а збитки рибному господарству України склали  156 757 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині попрощалися з воїном, який помер від тяжкого поранення

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група Новгород-Сіверського РВП ГУНП у Чернігівській області. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за частиною 4 статті 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Коропського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. У правопорушника вилучені заборонене знаряддя лову, незаконно добуті водні біоресурси та човен «конверт».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button