Колонка редактора

Формула успіху Арнольда Шварценеггера

Дуже часто в нашому житті важливу роль відіграє випадок. Раптовий випадок – поворот долі. Ще кажуть, «опинився в потрібну мить у потрібному місці». І завдяки цій «миті» життя кардинально змінюється. Буває? Та, звісно, буває. Але так трапляється рідко. Особисто я не звик чекати з моря погоди, сподіватися на фортуну чи омріяну «потрібну мить у потрібному місці». Я власне життя намагаюся ліпити таким чином, щоб бути щасливим.

Кувати власне щастя допомагають секрети та мотивація успішних людей. Один із тих, у кого можна повчитися життєвої філософії, – Арнольд Шварценеггер. Багато хто знає Арнольда Шварценеггера передовсім як «Термінатора» – гору з м’язами і з обличчям, не переобтяженим інтелектом. Та насправді Арні (йому, до речі, зараз 72 роки, так, так) дуже талановитий і успішний менеджер.

Свій перший мільйон доларів він заробив ще до того, як став зіркою Голлівуду. Арні став мільйонером у 30 років – вигідно вклав кошти в будівництво та нерухомість. Окрім того, Арнольд Шварценеггер має диплом економіста.

Цікаво, що Арні не корінний американець. Він народився і тривалий час жив в Австрії. І Шварц став фактично першим в історії США губернатором штату, що народився поза межами.

Цікавий момент із життя та виховання своїх дітей – розкидані іграшки по будинку Арнольд викидав у камін. Усі його історії успіху та перемоги – це віра у себе, власні сили і титанічна праця. Одне із життєвих правил залізного Арні: НЕ СЛУХАТИ ТИХ, ХТО КАЖЕ, ЩО НІЧОГО НЕ ВДАСТЬСЯ!!!

Шикарне правило! Чи не так?!

Я люблю це правило і згадую про нього щоразу, коли хтось хоче збити мене з пантелику чи намагається знайти мільйон причин, щоб чогось не зробити.

Тому раджу і вам – не слухайте тих, хто каже, що нічого не вдасться!

Усе вдасться!

Павло Солодовник

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button