Культура (Вiдео)

Generation P з Ксенією Строкіною: Як і де полоскотати собі нерви? (Відео)

Екстремальні види спорту в тренді і привертають дедалі більше уваги громади!Цього разу ми випробуємо на собі, що таке шалений адреналін. Тож Generation P вирушає на пошук гострих відчуттів.

Сьогодні у програмі: — осідлаємо залізного коня разом із Ярославом Семенюком і проїдемо зі швидкістю 270 км на годину; — наостанок стрибнемо з мосту та спробуємо вдало приземлитися. Цікаво, а який тут інструктаж? Та не встигла я й подумати, як пан Вулкан ( Ярослав Семнюк) дуже впевнено повідав мені, як тримати руки і ноги та запевнив, що зі мною нічого не трапиться.

Але в мене є можливість позволікати й ще трошки потеревенити. Ну, хоч би про те, чи багато байкерів серед чернігівців… Отака вона громада фрірайдерів — поєднана духом свободи! Тепер і мені вже закортіло хоч би на мить до них долучитися. Тож більше часу не гаятимемо. На швидкості 300 злітає літак. Ще трохи — і ми злетіли б! Не повторюйте цього в реальному житті.

Чесно кажучи, в мене аж скроні почало стискати! Проте, щойно я прийшла до тями, мене турбувало лише одне питання – як пан Ярослав посмів мене обдурити? «Як справжній офіцер я не міг тебе обдурити! Це було б некоректно стосовно дами! Ми з тобою що домовлялися? Що я не їхатиму 250 км на годину! Домовлялися Саме тому я й поїхав 270 км на годину!?»– Ярослав Семенюк, голова чернігівського осередку асоціації мотоциклістів України.

Справжній офіцер!!! Утім, Ярослав насамперед справжній професіонал! Інакше б він так вправно не осідлав свого залізного коня, який, до речі, з місця до швидкості 300 км на годину бере розгін за 18 секунд!

Одним словом, навіть оком не моргнеш, як уже в повітрі. Завдяки Ярославу мені все ж таки вдалося відчути той самий оспіваний дух свободи за що я йому, безперечно, щиро вдячна!

«У спортоводів є одна прикмета, одна з найкращих: тих, хто не падав, не існує. Є ті, які вже падали, і ті, які ще впадуть!Ти не впала, але в мене до тебе є краща пропозиція: ти коли-небудь падала з моста? Ні? Це дуже круто! Це реально круто – впасти з моста!»

Тож для мого падіння був обраний чернігівський пішохідний міст. Чернігівський краєвид захоплює «Дитинець» – колискова нашого древнього міста легенд.

Роуп-джампінг доволі розвинений напрям екстремального відпочинку в Чернігові. І на мості на мене чекав голова правління «Клубу екстремального відпочинку Семаргл» — Олександр Михайлов. Він не гаяв часу і вже прив’язував мотузку для стрибків.

Мотузка міцна, тож приводу для неспокою немає. Це гарна новина. Але спершу все ж подивлюсь, як це роблять професіонали.

Після ретельної підготовки та якісного обмундирування Саша впевнено опинився вже по той бік перил від мосту. І оскільки він досвідчений джампер, то експериментує зі стрибками, і сьогоднішній день не став винятком. Та годі теревенити – моя черга. Але знову ж таки, в екстремальних видах спорту анкетування обов’язкове.

Прийшла-то я, звісно, сама, а от вдаритися чи й поготів впасти я точно не хочу, та й узагалі… Щось мене вже охоплюють сумніви щодо стрибка. Але все ж таки документ я підписала. І почалося

Чернігівські ж шанувальники гострих відчуттів мають безліч можливостей полоскотати собі нерви. Челайн попереджає: НЕ повторюйте того, що ви побачили в програмі, без досвідченого тренера поруч із вами.

Ще статті по темі

Back to top button