Культура (Вiдео)

«GO-A» переспівали хіт Сердючки (Відео)

Минулої п’ятниці відбувся останній онлайн-концерт у рамках домашнього «Євробачення». Нагадаємо, конкурс пісні цього року було скасовано через пандемію коронавірусу. Тому учасники «Євробачення 2020» співали свої пісні вдома в прямому ефірі проєкту «Домашній концерт Євробачення».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжинка Катерина Павленко стала фіналісткою відбору на «Євробачення»

На ютуб-каналі головного пісенного шоу Європи вийшло 7 епізодів такого незвичного формату концерту. Окрім цьогорічних учасників, в онлайн-«Євробаченні» взяли участь його найкращі представники минулих років. Захід був побудований на тому, що зірки та цьогорічні учасники пісенного свята в себе вдома онлайн виконували свої пісні. Друга частина епізоду – виконання хіта з конкурсу минулих років. Такий трек для кожного учасника віртуального «Євробачення» обирали своїм голосуванням єврофани.

В останньому, сьомому, епізоді онлайн-шоу Європа почула і нашого представника. Український електрофольк-гурт «GO-A» на чолі з солісткою, ніжинкою Катериною Павленко, виконав свою конкурсну пісню «Соловей». Що ж до єврохіта, то Європа обрала для нашого колективу колись конкурсну пісню Вєрки Сердючки «Dancing lasha tumbai».

«GO-A»  виконали обидві пісні просто неба, на одній із найвищих точок Києва, а саме з висоти резиденції суспільного мовника UA: Суспільне.

Джерело: mynizhyn.com

Відео — UA:Перший

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button