Культура (Вiдео)

Із любов’ю – для захисників: у резиденції святого Миколая виготовляли листівки (Відео)

Канцелярське приладдя, патріотичні кольори та любов – саме так у Чернігові власноруч виготовляла малеча листівки для наших захисників. Символічно, що такий майстер-клас у резиденції святого Миколая провели у День Збройних Сил України.

«Сьогодні це той перший рік, коли ми так багато говоримо про Збройні Сили України. Про це свято знають не лише дорослі та люди, які безпосередньо дотичні до цього, а ще й діти, навіть 5-річна малеча. І вони розуміють, що наші захисники найкращі, і дуже хочеться робити для них маленькі приємності. Вчити дітей виховувати в собі добро та вміти дарувати маленькі подарунки тим, кому ми завдячуємо життям», — заступниця начальника управління культури та туризму ЧМР Катерина Литвин.

Різноманітні майстер-класи користуються неабиякою популярність серед малечі, адже буквально в перші години після анонсу заходів кількість охочих зареєструватися сягає понад 50 осіб. Тож у резиденції радять уважно стежити за майбутніми анонсами, аби вчасно подати заявку на участь.

«Далі ми плануємо, що кожен другий день у нас буде проводитися майстер-клас, відповідно, один сьогодні, у вівторок, отже, наступний буде у четвер, а потім – у суботу. Якщо говорити про суботи, то вони будуть доволі активні, бо вони передбачатимуть не тільки майстер-класи, а й перегляди кінофільмів і різноманітні вечірки. Відповідно, наступний тиждень буде таким же активним. Ми радо запрошуємо всіх, бо це можливість дарувати свято сьогодні просто так», — заступниця начальника управління культури та туризму ЧМР Катерина Литвин.

На випадок повітряної тривоги організатори забезпечать усі необхідні умови для учасників заходів, тож не відкладайте цікаві можливості на потім. Створюйте святкову атмосферу для малечі, адже нашим дітям так потрібні позитивні емоції в цей складний час.

Журналіст: Марина Кирієнко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button