Культура (Вiдео)

«Let Me Go» зазвучала по-новому: ремікс пісні чернігівської співачки пролунав на всю країну (Відео)

Чернігівська співачка Алла Гаркуша випустила ремікс на свою першу англомовну пісню «Let Me Go».

«У період карантину, іноді здається, що нам всім не пощастило, але для творчих людей був продуктивним, творчим. Ми намагалися його використати з розумінням. І цей період видався для мене плодовитим, тому що я познайомилася з класним діджеєм, саунд-продюсером Олег Mordax Bastards. Він став генератором цієї ідеї, щоб зробити наш ремікс», — Алла Гаркуша, співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пише пісні та запалює закордонну публіку: чернігівська співачка розповіла про свій шлях до популярності

Це їх перший спільний трек. Презентація реміксу нещодавно відбулася на радіо DJFM Україна.

«Це всеукраїнська радіостанція, яка грає по всій країні. Далі у нас буде ще кілька премєр на радіо, але це трошки пізніше. Це ще буде в деякому секреті», — Алла Гаркуша, співачка.

Особливий інтерес до оригінальної версії «Let Me Go» виник після, того  як блогер Дем´ян  Заіка опублікував танцювальне відео під цю композицію.

«Загалом пісня «Let Me Go», або «Дай мені піти», в ній йде мова про те, що розставатися потрібно якомога легше, не сприймати її як якусь невдачу, як втрату свого життя. Хотілося б, щоб більшість із нас з легкістю відпускала свої невдачі і з йшла з піснею по життю», — Алла Гаркуша, співачка.

У творчих планах співачки – надалі створювати нові танцювальні композиції. Алла Гаркуша також розповіла, що відбудеться і деяка трансформація її як артиста.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button