Кримінал (Відео)

Батько Дениса Чаленка готовий вимагати справедливості під стінами Офісу президента (Відео)

Це пуста могила загиблого в Прилуках 14-річного Дениса Чаленка. Минуло вже більше ніж три місяці від моменту, як його тіло забрали на ексгумацію до Києва. Батькам досі не надали результатів судмедекспертизи та будь-якої інформації про її перебіг.

«Я на даний момент одного добиваюся – щоб отримати судмедекспертизу та поховати свого сина, щоб було куди ходити на могилу. І побачити рішення судмедекспертизи, що нам далі робити. Чи повторну ексгумацію робити», — Віктор Чаленко, батько загиблого Дениса Чаленка.

Віктор Чаленко впевнений, що слідство просто затягують. Зокрема й голова експертної комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські у Прилуках провели слідчий експеримент, аби з’ясувати як загинув 14-річний Денис Чаленко (Фото)

«Речові докази йдуть, рівень розкриття знижується. Я телефонував до ГСУ до слідчого і ставив йому запитання, чому за три місяці вони телефонують до судмедекспертів. Я почув, що Зосіменко пішов у відпустку, на лікарняний. Коли він вийде, то експертиза продовжиться. 90 днів календарних мають право проводити судмедекспертизу. Сьогодні рівно 90 днів», — Віктор Чаленко, батько загиблого Дениса Чаленка.

Батько загиблого розповів, що судмедексперти окремо вилучили череп його сина, аби виявити, якими саме предметами були нанесені удари Денису Чаленку. Саме тіло знаходиться в столичному морзі.

«У наших близьких родичів і друзів, які взяли мою дитину до себе у морг. А тіло, відокремлене від дитини, вилучили судмедексперти. Чого ми на даний момент не ховаємо тіло? Бо якщо заховати тіло, потім треба підривати. І ми його не ховаємо, чекаємо, що дадуть нам правильні висновки щодо дитини, щоб не робити повторної ексгумації. Цього дуже не хотілось би», — Віктор Чаленко, батько загиблого Дениса Чаленка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розглядає дві основні версії загибелі 14-річного підлітка у Прилуках

Родину Дениса Чаленка підтримують небайдужі жителі Прилук.

«Підтримує дуже Віталій Лічман із перших днів, із яким я вчився в школі. На даний момент він мені не відмовляє. Дуже багато родичів, адвокати», — Віктор Чаленко, батько загиблого Дениса Чаленка.

Віктор Чаленко заявив, що готовий збирати людей і йти вимагати справедливості під Офіс президента.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button