Політика (відео)

Активна громадська позиція та родина: Марина Рейко поділилась секретами власного успіху (Відео)

*Політична реклама

Виховуючи двох дітей, Марина Рейко встигає бути не лише хорошою мамою. Вона бере активну участь у політичному житті Чернігівщини та займається улюбленою справою.

«Моя робота є моїм хобі. Я люблю писати. Я намагаюся робити це так, щоб не просто розповісти про щось, а достукатися до самого серця людини. Іноді мені здається, що, коли виходить журнал, я чую ці відгуки – хтось десь посміхнувся, хтось засумував. Таке теж буває», — Марина Рейко, молода мама, бізнес-леді, редактор журналу «Еспресо», представник політичної сили «Європейська солідарність».

Однак для досягнення успіху Марині Рейко доводиться йти на деякі жертви.

«Донечка народилася цього року. Тому все моє життя зараз крутиться навколо неї і навколо політики. Довелося видалити зі свого життя практично все зайве. Зокрема й спілкування з подругами. Взагалі ні з ким не спілкуюся. У мене буває навіть таке, що я кличу кумів на день народження і ми розуміємо, що ми тільки кілька раз спілкувалися в Фейсбуці. Я, на жаль, навіть відсікаю спілкування з родичами. Тобто в мене час є тільки на це і ще трохи поспати», — Марина Рейко, молода мама, бізнес-леді, редактор журналу «Еспресо», представник політичної сили «Європейська солідарність».

Марина Рейко пише про Чернігів і переймається проблемами міста. У своїй роботі вона завжди прагне показати правду та пропонує власні ідеї розвитку міста. Зокрема, її непокоїть те, що чернігівські родини вимушені витрачати чималі кошти на репетиторів. Вирішити проблему можна. Так уже зробили в Івано-Франківську.

«Я торік їздила до Івано-Франківська, брала інтерв’ю в одній із кращих шкіл України. Виявляється, це школа, в якій 20 років не роблять ремонт. Всі гроші, які надходили з міського бюджету в школу, вони спрямували на програму мотивації вчителів. Учитель, учень якого зайняв призове місце на олімпіаді, отримує доплати до своєї зарплати цілий рік», — Марина Рейко, молода мама, бізнес-леді, редактор журналу «Еспресо», представник політичної сили «Європейська солідарність».

За словами Марини Рейко, така програма спонукатиме вчителів працювати безпосередньо на уроці та давати знання своїм учням. Також вона зосереджує свою увагу на медицині.

«Обладнання, яке є в наших лікарнях, дихає на ладан і вичерпало себе морально. Я хочу, щоб у нас була МРТ безкоштовна, міська, доступна всім. Щоб були цифрові рентгени й аналізатори крові. Це той план, який повинен бути. Насамперед я хочу, щоб місто не залазило в кишеню городян. Якби можна було зробити все безплатно в міських лікарнях, то люди не витрачали б по півтори тисячі в приватних закладах. Я хочу, щоб гроші залишалися в кишені жителів Чернігова», — Марина Рейко, молода мама, бізнес-леді, редактор журналу «Еспресо», представник політичної сили «Європейська солідарність».

Зараз Марина Рейко підтримує політичну силу «Європейська солідарність». Такий вибір не випадковий.

«Партію «Європейська солідарність» я вибрала тільки тому, що вона в 2019 році увійшла до «Європейської народної партії» – це та партія, що в Європарламенті взяла більшість. У нашої партії є вихід у Євросоюз. А тема, яка мене непокоїть – це чорнобильська тема, – вирішується в Євросоюзі. Чернігівська область на сьогодні – друга за кількістю ракових захворювань. Друга – Житомирська. Обидві області поруч із Чорнобильською зоною», — Марина Рейко, молода мама, бізнес-леді, редактор журналу «Еспресо», представник політичної сили «Європейська солідарність».

Марина Рейко має чималий досвід у політиці. Зараз вона планує йти на вибори мера Чернігова.

«У нас є достатній бюджет завдяки лідеру нашої партії Петру Порошенку. Ним треба розпоряджатися розумно. Це може тільки жінка. Тому що жінка спершу думає одразу в різних напрямках. Ми можемо готувати їсти, прати, прибирати та ще й із подругою розмовляти. Тому жінка і розпоряджається сімейним бюджетом, бо вона розподіляє ці гроші рівномірно та планомірно», — Марина Рейко, молода мама, бізнес-леді, редактор журналу «Еспресо», представник політичної сили «Європейська солідарність».

Вона вважає, що основні напрямки, на які мають спрямовуватися кошти міського бюджету, – це освіта та медицина. Саме ці пріоритети в роботі має ставити перед собою майбутній мер.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button