206 округПолітика (відео)

Микитась розповів, хто встромляв палиці у його «виборчі колеса» (Відео)

Переможець проміжних виборів до парламенту по 206-му округу Максим Микитась провів свій перший брифінг вже фактично як народний депутат.

Новообраний слуга народу гостро розкритикував своїх опонентів із партії ВО «Батьківщина». Максим Микитась звинуватив «батьківщинців» у всіх передвиборчих негараздах на 206-му окрузі. Саме «Батьківщина», за словами Максима Микитася, організовувала передвиборчі «каруселі» з роздачею медичних сертифікатів, реєстрацією технічних кандидатів, більшість із яких працюють на нардепа Валерія Дубіля, реєстрацією «двійника» Євгена Микитася. Щодо останнього, то Максим Микитась вважає, що його зареєстрували саме юристи з «Батьківщини».

Максим Микитась також звинуватив керівника чернігівської обласної поліції Едуарда Альохіна в тому, що він підігрував «Батьківщині».

Перепало від Максима Микитася і громадянській мережі «Опора».

«Після того, як мої помічники намагалися зв’язатися з Євгеном Микитасем, який усі вибори провів у Затоці Одеської області, мені зателефонували представники «Опори» та звинуватили в тиску на кандидата», — заявив Максим Микитась.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Афегеть и как совести хватает, такую сетку подкупа устроил не за два дня а за месяц, устроил тут карусели, а теперь хаит других, я просто в шкое, миллирді віложил на віборі купив всех а теперь весь такой хороший.

  2. Нет, ну вы только послушайте этого павлина! И не стыдно на камеру рассказывать, что ему еще кто-то мешал «честно» выборы выигрывать? Ну я в шоке просто! Мииктась лицемер каких еще поискать нужно! Сам выиграл только за счет подкупа, а теперь разводит демагогию… Противно слушать!

  3. Быдло столичное сам выиграл через атрошеновский фонд благотворительный, раздавал бабкам пайки и деньги через свою сетку, а теперь лицемерит! Влсенко с Дубилем тоже нагло решили за счет тарифов и сертификатов выехать, но хоть щас сидят и в тряпочку помалкивают. Популисты все как на подбор на этих выборах были!

Back to top button