206 округПолітика (відео)

Чернігівці не знають, за кого голосувати цієї неділі (Відео)

У неділю, 17 липня, в Чернігові відбудуться проміжні вибори депутатів Верховної Ради.

Журналісти ЧЕline вирішили поцікавитися в чернігівців, що вони думають про майбутні вибори і чи віддаватимуть свій голос за майбутнє країни.

— Нет, не пойду, уезжаем на море.

— Если с 17-го года плохо и если уже 20 лет с лишним плохо в Украине, то, если в воскресенье кого-то выберут, почему станет лучше? Я не могу понять.

— Придем на участок, посмотрим информацию, почитаем.

— Я, честно говоря, пока ещё не определилась.

— Честно говоря, сейчас довольно сложно определиться с тем, как выбирать кандидата, потому что всем давно известно, что говорить можно перед выборами много, а делать совсем другое. Я думаю, сейчас много информации доступно в интернете, поэтому можно посмотреть, что человек уже сделал на данный момент и как-то из этого сделать выводы.

— Я обычно маму слушаю. Она в тот же день, когда ставить галочку, мне говорит, куда ставить.

— Надо же хорошего выбирать, а у нас хороших, к сожалению, нет.

— Якби я голосувала цього разу, я би голосувала за представника зі «Свободи». Така у мене симпатія до цієї партії. Важко сказати, які критерії були б до цього кандидата, мабуть, чесність, перш за все, аби людина чесна була, не давала пустих обіцянок – ми їх уже наслухались. Може, аби гарна людина була.

— Честно, мне все равно, кто будет, это не мой район даже.

— Я вважаю так: людина повинна себе показати на роботі, як вона працює, що вона для народу, для країни робить, а тоді – лізти туди, наверх, на вибори. А якщо людина себе за 5 хвилин показує – оце оці рекламки, оце все, на що гроші йдуть. Діти хлібом не наїдаються, а в них на рекламки гроші йдуть, то, вибачте, які вибори і навіщо вони, якщо вони воду в ступі товчуть – нічого не роблять. Щоб таку країну довести до такого стану – та соромники вони, їм треба краще допомагати один одному. Я вважаю, що кандидатур нема.

 

 

Ще статті по темі

Back to top button