Політика (відео)

На п’ятьох кандидатів по 206-му округу подали заяви до поліції (Відео)

Кандидати в народні депутати по 206-му округу ще до початку реєстрації почали свою кампанію з порушень. Агітували за себе, називаючись кандидатами.

Громадянська мережа «Опора» в Чернігові, Чернігівському та Ріпкинському районах фіксує чималу кількість порушень. Активісти вже написали заяви до поліції за порушення проведення агітації на п’ятьох кандидатів. Переважно за відсутність вихідних даних на друкованій продукції. В «Опорі» ще за місяць до дня голосування вже називають виборчу кампанію по 206-му округу проблемною.

«Кандидати почали ще до реєстрації проводити агітацію і працювати з виборцями. Ми зафіксувавли правопорушення і звернулися до поліції. Ще одна риса виборів – порушення правил проведення передвиборчої агітації. Стосовно 5 канлидатів подані заяви до правоохоронних органів. Це продукція без вихідних даних. Зафіксовано агітації не за кошти з передвиборного фонду. Чекаємо рішення суду, аби звернутися до цвк щодо дії кандидатів», — представник ГМ «ОПОРА» Святослав Бабіля.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Уууу неужели Микитася-таки попрут с предвыборной гонки? Не верится конечно, но у него в первую очередь хватает нарушений в кампании! Одни титушки его чего стоят!

    1. Ой не смешите мои колеса! С такой поддержкой, как Атрошенко столичному оказывает, Микитася не только не попрут с выборов, но еще и извиняся, что заяву накатали…

Back to top button