Політика (відео)

«Показуха» у Бахмацькій райраді: депутат влаштував бійку (Відео)

Чергова сесія Бахмацької районної ради виявилась напруженою та надто емоційною. Депутати розглянули 39 питань. Зокрема на порядку денному – звіт про використання бюджетних коштів за 9 місяців. Також депутати затвердили зміни в бюджеті.

«У міжсесійний період надійшло кілька траншів коштів і вони всі мають право бути внесеними до доходної частини районного бюджету, щоб надалі змогли використовувати», —  розповідає начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Мельник.

На сесії депутати пригадали і звернення до Генерального прокурора України із вимогами розібратися з корупційними діяннями голови райради Віктора Міщука.

«Нові два кримінальні провадження зараз існують, вилучили з обласної прокуратури всі документи, вважаю, що врешті-решт по руках дадуть, і той, хто ще прийде на цю посаду, подумає, перш ніж щось робити», — відзначає депутат Бахмацької районної ради Таїсія Марченко.

Наприкінці чергової сесії пристрасті досягли піку. Один із депутатів ради, якого пов’язують з Віктором Міщуком, звинуватив колишнього військового комісара в незаконному отриманні статусу інваліда війни.

«Не брав участі в бойових діях, сидів у військовому комісаріаті, забезпечував призов, але Левчановський має посвідчення інваліда війни  і зараз подав заяву на отримання грошової допомоги в розмірі 400 тисяч гривень», — розповідає депутат Бахмацької районної ради Володимир Брюховецький.

«Я – військовослужбовець. Я пройшов службу в 25 років, воєнкомом у Бахмачі 2 роки – учасники АТО підходимо», — наголошує екс-комісар Едуард Левчановський.

Договорити чоловіку не дали, почалась штовханина. З натовпу полетіли окуляри та склянки. Розтягували чоловіків уже правоохоронці. Утім, під гарячу руку потрапили навіть жінки.

Після того, як напруження в сесійній залі вдалось вгамувати, депутати прийняли останнє рішення на цій сесії – надіслати запит до органів прокуратури, аби ті перевірили статус інваліда війни Едуарда Левчановського.

Журналіст Аліна Клименко

Оператор Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Клоун Брюховецкий. Как шавка визжит противно смотреть. не показуйте больше етого придурка мищуковского

  2. Сценарій огидний,на що не йдуть,щоб їх не чіпали, але ж земля кругленька, аукнеться

Back to top button