Політика (відео)

Сила, яка змінює країну: в Чернігові побував лідер «Національного корпусу» (Відео)

За останні роки населення України скоротилося майже втричі, але влада старанно це приховує, використовуючи «мертві душі» для виборчих і бізнесових махінацій. Війна, корупція, пасивність правоохоронної системи, смертність, злочинність, безробіття та убожіння – це хвороби нашої держави, які влада, замість того, щоб лікувати, – підсилює. Про це говорив у Чернігові під час зустрічі з громадою лідер «Національного корпусу», народний депутат Андрій Білецький.

«17 років вони не хочуть проводити перепис населення. Вони не хочуть показати, скільки реально українців. Соціологи якось виводять цифру 37 мільйонів. 15 мільйонів людей – це космічна цифра для війни, для геноциду. Навіть для ядерних бомбардувань Японії ця цифра космічна. Такого в історії європейських націй з часів Середньовіччя і чорної чуми не було», — лідер «Національного корпусу» Андрій Білецький.

Якщо ситуацію не вирішувати в авральному порядку, Україна ризикує опинитися поза бортом міжнародного економічного ринку як неповноцінна держава. А крах економіки – це смерть країни.

«Влада вихваляється дуже дивними речами. Влада постійно хвалиться з часу безвізу (оскільки похвалитися нічим) показниками про вибулих українців. Вони кажуть, 1,5-2 мільйони українців виїхали з держави», — лідер «Національного корпусу» Андрій Білецький.

Порятунок держави – справа честі для Андрія Білецького і його команди.

«Основні проблеми України – це ті проблеми, які відчуває кожна людина. Це війна, демографія, вимирання в прямому сенсі, виїзд за кордон розумного ініціативного елементу, корупція, безпекова ситуація – на вулиці жодна людина не може бути спокійна. Деморалізація багато в чому українців. Це проблема внутрішнього ворога! Влада – вся нинішня система є внутрішнім ворогом України. Україна відторгає і Україна насамперед повинна впоратися з внутрішнім фронтом, щоб бути сильною на зовнішній арені», — лідер «Національного корпусу» Андрій Білецький.

Андрій Білецький запевняє, що тільки сильна духом і тілом нова політична еліта здатна кардинально змінити життя в Україні.

«Насамперед ми хочемо показати своїми діями, що ми є нова еліта, яка може змінити на краще. Найбільший важіль змін – це влада. Без неї важко досягти глобальних результатів. А змінювати треба все і зараз. Ми випрацьовуємо нову систему, нову програму екстрених дій в економіці, в безпековій, демографічній площині, з якими ми будемо йти у владу та перемагати на виборах», — лідер «Національного корпусу» Андрій Білецький.

На президентських виборах націоналісти обов’язково будуть делегувати свого єдиного кандидата. Між «Національним корпусом», «Правим сектором» і «Свободою» підписаний відповідний меморандум. Стосовно виборів місцевих і парламентських, то Андрій Білецький запевняє, що «Національний корпус» має достатньо ідейних патріотів, щоб зайти в ради по всій країні. Мовляв, головне – сила духу та відданість нації!

ІМІДЖ

Ще статті по темі

2 коментарів

    1. Тебе, напевне, цілком влаштовує теперішня ситуація в країні, теперішня корумпована злодійська влада.

Back to top button