ProСпорт

Чернігівці показали свою силу грузинам та білорусам (Відео)

Чернігівські спортсмени вибороли на чемпіонаті світу з панкратіону 5 медалей: золоту, дві срібні та дві бронзові.

Переможців вітали під час прес-конференції.

— Не підвели, я сподівався на ваш успішний виступ, навіть, можна сказати, знав, що ви нас не підведете. Комусь вдалося посісти перше місце, зійти на найвищу сходинку п’єдесталу, комусь вдалося небагато, але все попереду. Більше бажання на тренуваннях – і ви ще не один чемпіонат світу виграєте, — Олег Пищенко, тренер бійцівського клубу «Рукопашний бій».

Усі дебютанти чемпіонату світу на таких виїзних змаганнях були вперше. Побувати на змаганнях такого масштабу спортсмени змогли завдяки підтримці пересічних чернігівців.

— Через соцмережі оголосили прохання в допомозі збору фінансів, і були дуже приємно здивовані: практично 49 тис. гривень. Хтось по 50 грн, хтось по 20 тис. грн., — Сергій Петрикей, керівник бійцівського клубу «Рукопашний бій».

Чемпіон Данило Козлов займається панкратіоном уже 11 років, здобути перемогу на чемпіонаті світу було не так вже й просто

— У принципі, важко було. Це був бій із росіянином, він був доволі досвідчений, мені довелося над ним попрацювати, треба було подумати, як над ним здобути перемогу. Бачив, на що він здатний, тому я ні про що не думав, виходив і робив, що вмію, — Данил Козлов, спортсмен.

Тож спортсмени не розслабляються і вже думають про нові змагання та перемоги.

Ще статті по темі

Back to top button